Friday, July 2, 2010

tudung,,,

heh.layakkah aku cakap soal ni??
layak kot..emmm aku tamaw byk ngat citer panjang lebar
da byk ko dengar kat ceramah bla3..

cuma..besa terdengar payah pakai tudung ni,,,nk kena bg elok laa...nti tudung tak betol kena hembus atas laa...jampi2.aii..
so,klu free hair pon sama ja.lagi lama pe...nk ikat sana rambut ni..pusing2..
isy3~

emm..skunk ni pon da ada jenis tudung yg mudah pakai...serlum aja...tayah bt2 fesyen nk perbetul2 daa...macam ariani dll tu.(wlwpon ak suka tdg besa laie...haha)..maseh lagi tamaw nk pakai...
haiz..

skunk ni ak tgk bbdk suka pakai baju design2..seluar pon...klu ada conteng2,,tampal2..
dorang suka laa..ehem...tudung pon kena bt camtukah baru nk pakai?kena ada cop tengkorak la...mmcm lagi la idea tunjuk moden..baru nk pakai...aiii

sedari,pakai je laa...klu korang tu tak baek pon...nmpak sopan lagi.nmpak ayu lagi...n bg yg da pakai tu..pakai kemas2...ni ada gak yg pakai...tp rambut terjulur kat blkg..pelik2...aku nmpak org pakai tudung yg lipat oke ni mmg nmpak bgus n cantik dr free hair...sopan,ayu,bgus la kira...tp skali ngan bju kena menutup aurat juga laa...
pliz jga aurat.laki pon sama..pasal yg pakai tudung bt maksiat tu letak tepi..tp mmg cemuih ah.malu je tgk...

heh,aku hairan lagi..nape sstgh pmpuan suka lipat kat depan ea...pelik la..jwb sat boleh?
emm..sila tegor or bt pasal aurat laki sama....byk gak yg lepas pandang laki pon...uhuk
sama2 perbaiki diri yaaa :))

saja coret buang masa sblom bertolak dari kedah~huhuhu

4 comments:

yui92 said...

ehehe... klu aku pk2 balik... tudung ada tengkorak pun cool gak ....

mudah bagi lelaki mmkatakan ttg aurat ppuan sbb aurat kita snang jaga...tp dah memang benda tu kena jaga...susah pun kena la jaga jugak kan?

word verification anda: dooffsq

~ain~ said...

hahahahaha... cm yui je...

Ikhwan Addin said...

bru seksi bro~ hahahaha~
*mlawak ja naa*

faiz said...

haha...ang ni...