Wednesday, January 14, 2015

Status Update

Pengumuman semua~

Alang-alang nak update blog, kat sini boleh lah aku update status terbaru aku jugak. Kot2 lah ada yang care dan nak tau kan. Haha poyo je.

Sebab apa nak update status? sebab tengok kawan-kawan ada yang dah bernikah la bertunang dan sebagainya maka statusku la ni masih kekal sama jugak tak nikah tak bertunang lagi pun...poyopoyopoyo.  Okeh dipendekkan cerita aku baru je abes 5 semester mengaji medik kat Kuala Lumpur dan nanti sambung lagi 5 semester klinikal dekat IMU Seremban, inshaAllah. Tak jadi pun nak fly ke luar negara sebab tak melepasi syarat2 IELTS setiap komponen paling kurang kena dapat band 7. Dah redha dah. tidak2 dapat abeskan medik ni awal setahun ye dok? huhu. moga semua yang terjadi ada hikmah nya..

Member-member yang awal-awal tahu ialah geng2 IMU sendiri, sanak saudara, rakan-rakan DOTA2 ku yang dikasihi dan sapa2 yang sudi baca blog ni huhu. Nanti kalau dah singgah Seremban or Hospital Tun Jaafar Seremban tu boleh la roger2 ea. Now will be penganggur sepenuh masa kat Kedah. Nak roger2 kat sini pun boleh. Rindu pulak kat member-member yang lama tak jumpak ni. Harapnya semua kawan2 berjaya dalam bidang yang diceburi dan selamat dunia akhirat.

Adios, assalamu alaikum~

1 comment:

Haziqah Yusra said...

Ada hikmah dia tu. Baru dok start membaca balik post kawan2 blogger.Hehe