Thursday, March 17, 2011

buli oii

well, nmpaknya sekolah aku dah femes dah sekarang ni.
aku pon tak pasti la korang perasan tak kat tv or paper yg nama sekolah ku kian disebut sebut...
secara tak langsung dapat la publisiti walaupun dok kat hjung dunia..haha

hmm baru2 ni ada kes buli berlaku and pembuli pembuli tu dah dibuang sekolah dah pon.
mak bapak yang tak puas hati tu buat lah liputan..tu lah sebab kefemesan nye..
ya..maybe agak ekstrem namun aku bersetuju lah dengan tindakan pengetua tu.
kalau bawah Ummi pon mybe tindakan yg sama akan diambil...

sebab skul aku nih sekolah untok budak budak suci...dari dulu lagi...

merokok? no tolerate.rosakkan badan
bully? lagi la tak tolerate.rosakkan anak orang tu...
paper kata '' jentik dahi, dibuang sekolah''
hahahaa...takkan jentik dahi ja bang oii....20 lawan 1 nk jentik dahi saja..?? innocent sgt.
tapi kalau sorang sekali jentik pon kat dahi..agak2 apa jadi hah?
lebam lah paling2 kurang pon...

hm..ada orang kata yg kena buli tu lembik..kena sikit nk bertempik..mcm mana nk jihad nanti ..
bla3.tp klu biar jadi pengecut...kalau lawan balik lepas tu..20 vs 1..mcm mana la kan..

terserah la pada korang.. tapi komen aku..

-belajar la silat nanti senang la sket...(mwahaha)
-nk jadi gengster pon pandai2 la cover..
-jgn dok buli la senang
-sbpikp sentiasa di hatiku.suci dari dulu.hehe
-kesian kat mak bapak..snggup masuk tv suma untuk budak2 tu..
-peringatan untuk aku kat INTEC n kawan2..jgn dok men sangat la ye...


STOP BULLYING...PEOPLE.


and learn to defense urself ^ ^

2 comments:

yui92 said...

aku ada baca sal jihad tu... komen yang i personally regard as stupid...

aku ada tulis gak.. haha g la baca2 n komen2 =p=p=p

PEAH said...

SAJA NK CAKAP, aq terjah di sini