Monday, May 2, 2011

exam dah wei~!

ha esok bermulanya sesi memerah otak iaitu semester exam ~

haha. tak sabar rasanya nak amek exam sebagai seorang pelajar fast trackers. biologi jer esok.. (biologi JERR???) HAHA. so malam ni kena tido awal lah. kena tepon mama yang baru balik umrah. kena print repot bio sebab kena antar esok. hmm., nampak sangat la aku ni..suka buat kerja last minute...

:)

and besok orang DELL nak datang rumah, repair notebook aku yang dah lama tak boleh guna tuh..
bila dah repair harap tak terleka lah pulak.. takot bantai game bola yang dah lama puasa tak men.. hai.. liverpool menang semalam, ase nak sambung men pulak. bahaya sungguh temptation nih..( ak amek team liverpool.saja nak habaq)

so im looking foward tomorrow :) harap-harap semua berjalan lancar..

amiin..


3 comments:

PEAH said...

best of luck la ye

hassansalleh said...

good luck yer!
semoga berjaya dengan cemerlang!

faiz said...

yoshh.moshi2. arigatou gozaimasu! :)