Sunday, August 28, 2011

abang cool ni da start nak capub

hari ini aku baru nak mula langkah baru. omputeh kata new step la dalam dunia blog ni, which is starting to promote my blog publicly. dah berapa taun dah aku buat blog ni tetapi progress nya tak banyak.heheh. sengal pulak rasanya.

mula2 buat sebab nak jadikan medan luahan perasaan peribadi tetapi telah tersegan sebab banyak orang baca. pastu teruskan sebab nak memperkasakan bahasa inggeris yang tak cukup hebat sangat. well tak tahan lama sangat usaha tu. preserverance tak kuat lah. apa boleh buat. :P

and yeah, aku tak teringat pon nak menjadikan blog ni tempat perhatian orang ramai ke ape. apatah lagi tempat nak menjana pendapatan sampingan melalui nuffnag dan sebagainya. just sebagai tempat membuang lelah lelah keboringan semasa menjadi student ni.

tetapi bak kata pepatah, sharing is caring maka aku mengambil langkah mencari publisiti untuk meramaikan readers2 aku ni. well aku pun berharap untuk tinggal dalam Malaysia yang lebih bagus kualiti nya. mungkin curahan idea dalam blog ni sedikit sebanyak dapat memacu kita kearah itu. huhu.

and insyaAllah, lepas sambung belajar degree nanti aku nak luaskan cawangan blog aku untuk masyarakat singapura dan philiphine. indonesia juga. and lepas tu satu asia.. itu pun kalau ada kekuatan dan ruang masa lah. nak jugak promote what is good about Malaysia ni. so doa doa kan lah ye~

so, thanks for my friends yang bagi inspirasi untuk mencapub ni. haha. and those new readers ( kalau ada la) selamat datang menjengah blog aku. haha.

peace, assalamualaikum

2 comments:

yui92 said...

hahhaa... welcome to the club =p=p=p

Eyda Syahida said...

welcome to the club.. hoho~