Monday, December 13, 2010

ym aku jadi gila

hmm...ni kes terbaru lah. ym aku dah kena virus.

anta link pelik2.. .skype pon kena jugak.huhu. virus tu kononnya bg link nak tnjuk gambar kita.so kita akan intend tu bukak la link tu...so aku antara yg kena dari sumone. problemnya asal bape mnit je on ym "aku" anta semua contact list ak link tu.mmg ngek la.aku tanak send pon..tapi jadi jugak.so adalah bbrapa mangsa yg telah terklik.

  1. dari segi laptop performance tak efek kot..oke je
  2. tp problem dr segi menibulkan kegalauan yg amat sangat.haha.ta larat nk letak status ym jgn klik link itu.virus..haih
  3. and klu invi pon orang taw la kata kita on as long as ak akan send link 'is this really you' pekebenda tuh.haha
search punya search kat tenet mmg tu virus pon...tapi jalan selesai tak jmpa jugak. tp adalah dya bgtaw hackers punya keja.huih..
ak pon try la tuka password n gamba profile ym tu tgk boleh access ke tak.
so far so good....tade orang yg kena dah...hee

tp skype maseh tak jadi jgak.tp alang2 contact list seciput tet je...ak delete tros la skype tu.ada masa aku bt alek.huhu

kalaw jadi lagi bnda ni ak mintak maaf byk2 la masalah ni ek. pada yg terannoy sorii~pada yg memahami tenkiu. pada yg tak terkena lagi beware. pada yg terjangkit..sumimasen! pada yg tuan ym yg bg virus kat ak...ak maafkan.haha.pd hackers tu ak nk ucapkan WTHeaven lah ang ni.opsss...huhu

inshaAllah tak jadi lagi dah. :)



2 comments:

~ain~ said...

aku sje nk ckp.. aku pon kne cmny.... srabot..... n delete tros ym ak.. bke ymail je.. xtao nk wtpe..

faiz said...

oh.ak pon asal nk delete.
naseb bek ikhtiar menjadi
huhu