Friday, February 11, 2011

lawak sedih.

yoi sahabat,salam sejahtera kalian.

saja update blog.

perkara satu :

test 2 minggu lagi.klu tak minggu depan dah stat,
haha.ta sabar nak tengok ada student normal track yg dapat markah lebih dari 'senior' dorang.
hemm tengok reaksi student bila suma test tu dalam satu minggu memang menarik.
phew...aku gila excited weih.nak test.test.test.tp sumpah aku tak stadi.
kalah budak tingkatan 4. tp angan2 nk dapat 15 point. haha lawak kan aku nih

pathetic weih. ada ubat semangat tak kalian? :)

perkara 2 :

EMO EMO EMO. haha. recently aku dilanda virus ini.
macam blur ja buat apa pon.
suma bnda jadi tak uncertain.
haha. bukan aku nak. tp bnda ni datang.
kita ada masalah. membe ada masalah. masing2 emo.not emo macam gila sawan tu ea. gundah gulana dalam hati je. eh eh maka bnda ni pon merebak lah.
suma ase diri sendiri dah lost.
haha.selalu je teringat past times.
oh sangat kesian saya nih.

so sapa2 yang ada sindrom ini mari kita cuba hilangkan ye.haha
(jadi cmni sebab tengah denga lagu sedih.so jgn terkezutt)

perkara 3 :

esok valentine day. hari kekasih la kononnya kan. banyak la yg kuar ari sabtu ni.
taw dah. tp hari ni bukan hari yang patut kita sambut. so sape yg ade pasangan tu tak payah la nak buat rosak dunia ni. tak payah la tambah anak luar nikah, tak payah la nak deteriorate lagi apa yang dah rosak dan tenat ni.enough is enough.

hm ni segmen jiwang. ada budak philiphine tanya aku pasal sapa valentine girl aku.,haha.lagi lawak
aku cakap aku tak sambut valentine. so tadak valentine girl buat aku. n aku tak perlu that specific day to devote my love to someone i like. haha.tiap2 ari aku sayang mak bapak aku.
kalau boleh nak peluk je tp2 ari.cium tangan mama nan bapak b4 g belajar.haha oh tacing plak.

*aku suka lagu valentine day linkin park
*n tahniah pada PSC INTEC buat aishiteru Muhammad sempena maulidur rasul.

perkara 4:

berkaitan dengan nama faiz.
ya ada sorang abg silat tu nama dia faiz ismail jugak.n kidal.haha
n kumpulan nasyid far east tu popular dengan lagu menanti di barzakh
tp satu lagi kumpulan, far east movement lagu dorang rap rap.kontra! haha

lawak tak :p apapon aku suka dua2 lagu tuh.haha

...............okeh.cukup dah membebel.blah dulu.salam.

3 comments:

sis-haneii said...

yg emo, suma bnda buat x jd, ngan salau trengat kesah silam tu sama ja ngan aku..huhu..fasa prubahan kepada umur 19 thn kot

yui92 said...

faiz... you're the coolest guy i know... no need lah emo2 ni... ahhaa tp kalau hg rasa cam nak emo kan... hang buat la xtvt kemasyarakatan mesti xda emo sangat

faiz said...

tahnks guys.haha,aku dah tak emo.
masa tulis entry ni tgah dengaq lagu jiwang .
haneii: ha besalah tu remaja.zman intermediate.tak stabil