Thursday, February 3, 2011

lulus driving test

salam~

aiyopp cek nak habaq kata cek da layak da dapat lesen keta yang ada hurup P BESAQ tuh.
tapi kawan kawan cina dok raya orang lesen pon nak raya jugak. takpa minggu depan pi buat lesen.haha. cek taw la lambat sikit kan nak banding ngan hampa.
tapi yang penting cek dapat dah.
tak sia2 tunggu kat KP tu bagai nak rak. dapat sesi kedua nombot giliran 49 tuh.haih.
hee.say alhamdulillah. tenkiu Allah.tenkiu Allah~ syukur syukur..( bukan restoran syukur kat kolej cendana ye)

muahaaha. means that tak lama lagi keta mitshubishi antik tu dapat la kat cek kan bapak kan? :)

so my mission this holiday accomplished. bravo bravo.alpha alpha. delta delta~! (charlie takmaw)
and something unexpected achievement also have been achieved. ngee~

*walaupon lulus tapi malam sebelom test tu pi buat practice bukit kat area Dewan Wawasan. bawak mak nan adek kembaq ikut jadi penumpang. heh. bila aku brek mengejut ja respon adek adek serta mak aku :- KUSS SEMANGAT~!!
haih. adek kembaq tu kata " penat la kakak camni. suruh bapak bawak la~.. "(nada takut)
pasrah je la ada abang ngah camni.huhu


2 comments:

yui92 said...

tahniah2 nanti bawak aku g jejalan =p

ladysyafiah said...

tahniah2....ahaa